2015. máj. 5.

A bárányok még mindig hallgatnak

Hallgatnak bizony, én meg bosszankodom. Nem csak a bézs fonalból fogytam ki, hanem a púder színüből is! Ráadásul úgy, hogy egy nagy project közepén állok! Négy babát horgolok egyszerre! :)

De testszín nélkül egy kicsit zötyögve megy. Ráadásul a kedvenc Webáruházamban is elfogytak azok a színek, amiket rendszeresen használok. :(
Nem tudom, várjak, hátha érkezik mostanság fonaluk, vagy vegyem nyakamba a várost és keressek? Az utóbbival csak az a gondom, hogy idő + benzin :/ Bár a varrot babáim meg csak fekszenek itt-ott mezítelenül... lehet inkább előszedem őket, s kapnak szép, kis ruhát, hajat, szemet... Ez jó ötlet!
Szóval várok! Így friss amigurumival nem tudok szolgálni egyenlőre... de idővel lesznek varrot babák (csak varrin nem tudok, ha a gyerek alszik... ha nem alszik, akkor meg azért nem), és persze hozok egypár fordítást is, mert nem hagyhatlak titeket horgolatlanul :)
A fenti képen lévő bárányt nem horgoltam meg, csak lefordítottam egy horgolós hölgynek. Ebből csak annyit akarok kihozni, hogy nem tudom mekkora lesz... legfejlebb meglepődtök :)
ITT találjátok a leírását!
Jó horgolást!

3 megjegyzés:

  1. Szia!
    Egy barátnőm irányított el a blogodra nagy örömömre :) Csodálatos dolgokat készítesz, még nézni is jó. Én nekem általában télen van időm horgolni amikor már nem kell dolgozni a kertben és nincs befőzési szezon :)
    Próbáltam megnyitni ennek a báránykának a leírását, de azt írta ki nekem, hogy nem található. Érdeklődnék, hogy publikus e még, vagy már nem elérhető?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Köszönöm, jól esnek az ilyen visszajelzések :)
      A bárány leírás publikus és köszönöm, hogy szóltál a link miatt, most elvileg átállítottam és meg kellene nyílnia. Ha így sem jó, kérlek jelezd, s kitalálok valami mást. Jó horgolást hozzá!

      Törlés
    2. Köszönöm, most már jó :) Amint megcsinálom küldök róla képet :D

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...