2015. ápr. 30.

Aldo, a kutya

Mikor végre a magaménak tudtam ezt az alaptest mintát, nagyon örültem, mert láttam "belőle" méhecskét, katicát, egeret, manót. Szóval örömködtem, hogy többféle állatra is rá lehet "húzni" (bár szerintem ez a legtöbb amigurumira igaz...), s terveim szerint, nekiálltam nyuszit horgolni. :)

És itt jön be az a bizonyos, "Ember tervez...".
Vészesen fogyott a bézs fonalam. Gyanakodtam, ebből már hosszú fülű nyúl nem lesz, mikor is elkészültem ezzel az "alappal", amiből bármi lehet. Fb.oldalamon megosztottam problémámat, s feltettem a nagy kérdést... akkor most mi legyen belőle?
Nagyon aranyosak voltak, több variációt is felvetettek, végül a kutya győzött. Egyszerűen azért, mert ezt a választ kaptam elsőnek, valamit, még soha nem horgoltam kutyát. :)
Igen ám, de még mindig vakartam a fejem, hogy lehet nem lesz elég a fonalam. Aztán nekiestem, lesz, ami lesz alapon, majdcsak megoldom valahogy.
Az Etsy-n megtaláltam ennadesign boltját, ahol hihetetlenül cukker figurákat, köztük kutyusokat is árul. Nem tagadom, beleszerelmesedtem a figuráiba, s ezek a figurák inspiráltak, hogy végül is ilyen "feje" lett :)






Azért reménykedtem, hogy a hátam mögött lévő "amigurumi-múlt" elég lesz ahhoz, hogy saját kútfőből kialakítsam a pofiát, orrát, fülét és még a fonalhiányt is megoldjam.





Így lett az egyik füle hasonlatos a pólójához :)





Mit gondoltok? Sikerült megugranom a feladatot? ;)



1 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...